Dezbatere pe noul Plan urbanistic general al Focșaniului, pentru Avizul de Mediu

* Forma finală a Planului Urbanistic General (PUG) al Municipiului Focșani și Raportul de Mediu au fost depuse de Primăria Municipiului Focșani la sediul Agenției de Protecția Mediului (APM)Vrancea, în vederea obținerii Avizului de Mediu *

În etapa de analiză a documentației pentru noul PUG al Municipiului Focșani, pe data de 7 septembrie 2023, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Focșani va avea loc o dezbatere publică, cu începere de la ora 14.00.
Pe această cale, Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, îi invită pe focșăneni și reprezentanții tuturor autorităților locale să participe la dezbaterea publică prin prezență fizică dar și on-line, dezbaterea urmând să fie transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani.
Dezbaterea publică a proiectului PUG-ului și a Raportului de Mediu este o etapă obligatorie înainte de obținerea avizului de mediu din partea Agenției de Protecția Mediului (APM) Vrancea.
Ulterior obținerii avizului de mediu, PUG-ul Municipiului Focșani urmează să fie depus pentru a obține avizul final al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).
Procedurile de elaborare ale PUG au fost demarate încă din 2019 și de atunci acest plan este avizat de autoritățile centrale.
Intenția Primăriei Municipiului Focșani este aceea de a obține în 2023 toate avizele necesare, pentru a putea prezenta, spre aprobare, noul PUG consilierilor din Consiliul Local Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.