Directorii de școli din Vrancea s-au adunat la sfat!

* Vineri, 13 octombrie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, a avut loc consfătuirea judeţeană a directorilor și profesorilor din învăţământul particular din județ *

Au fost prezenţi la întâlnire reprezentanți ai celor 10 unități de învățământ din reţeaua şcolară privată, 7 grădinițe şi 3 școli postliceale sanitare, și directorul şi cadre didactice de la şcoala postliceală sanitară de stat.
Temele abordate în cadrul consfătuirii au fost: Acte normative care reglementează activitatea didactică; Documente curriculare; Examene de certificare; Soluții/recomandări și Q&A; Prezentarea de exemple de bune practici;
La consfătuire, alături de inspectorul școlar pentru învăţământ particular, prof. Claudia Codrescu, au fost prezente inspector pentru activităţi extraşcolare şi educaţie permanentă, prof. Carmen Hulea, şi inspector pentru educaţie timpurie, prof. Georgiana Şerbu.
Inspectorul şcolar general, prof. Gabriela Daniela Marchitan, a asigurat cadrele didactice de sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi le-a urat ca anul şcolar să fie unul cu succes şi învăţământ de calitate.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.