Două gospodării afectate de incendiu la Homocea!

Pompierii militari au fost solicitați luni, în jurul orei 07:50, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza jarului căzut din sobă, la o locuință din localitatea Homocea.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, pentru gestionarea situației de urgență, la locul intervenției au acționat în cooperare cu pompierii militari și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Homocea.

Echipajele de stingere au intervenit pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care se manifesta pe o suprafață de circa 180 mp, la o locuință și o anexă învecinată.

După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma evenimentului, la gospodăria de unde a izbucnit incendiul au ars 180 mp din acoperișul locuinței și bunurile dintr-o cameră de locuit, iar la cea de-a doua gospodărie, unde s-a propagat incendiul, a ars o magazie construită din lemn. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.