Festivalul Lampioanelor la Focşani!!!

Organizația TNL Focșani vă invită duminică, 12 august 2012, cu prilejul Zilei Internationale a Tineretului, la cea mai mare lansare de lampioane din jud. Vrancea, eveniment ce va avea loc în Piața Gării din Focșani începând cu orele 20:00. Prin derularea proiectului „Lampioniada TNL Focșani”, ne propunem lansarea simultană a peste 200 de lampioane. Lampioanele sunt foarte ușor de utilizat, fiind, de asemenea, sigure și ecologice. Nu trebuie decât sa aveti răbdare cateva minute, timp suficient astfel incât luminile cǎţǎrǎtoare sa ofere o imagine inedita.
Lampioanele, denumite cosmopolit „lanterne veneţiene”, sunt felinare făcute din hârtie albă sau colorată, pergament sau material textil translucid, adesea plisate ca un acordeon, avand ca întrebuințare iluminarea în împrejurări festive. „Defilarea” pe cer a lampioanelor nu va dura foarte mult, insa amintirea acelor clipe va fi una de neuitat. Tradiţia eliberării lampioanelor zburătoare este veche de aproape de 2000 de ani. Incă din zorii acestei traditii, oamenii au crezut că scrierea dorintelor lor pe misterioasele obiecte zburatoare inseamna, implicit, si indeplinirea negresita a acestora. La eveniment nu va lipsi viceprimarul Focşaniului, Tudorel Trofin, care invita focşănenii în Piaţa Gării pentru a-şi pune o dorinţă in legatura cu oraşul Focsani. Toate aceste dorinţe vor putea fi scrise, mai apoi citite de Viceprimarul liberal, analizate şi, în măsura posibilităților, vor fi puse in practica pe durata mandatului său.
Ziua Internațională a Tineretului se sărbătorește în fiecare an pe 12 august. Departe de a fi la prima incercare de organizare a activităților in spatiu public, noi ,tinerii liberali focsaneni, am ales această dată pentru a organiza şi în orașul nostru un eveniment inedit, dedicat tuturor vrâncenilor cu sufletul mereu tânăr.
TNL FOCSANI VÃ AŞTEAPTÃ PE 12 AUGUST 2012, ORELE 20:00, ÎN PIAŢA GÃRII !!!
Pagină Facebook : http://www.facebook.com/tnl.focsani.vn
Pagină inscrieri : http://www.facebook.com/tnl.focsani.vn/app_100986888577

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.