Fotbal: CSM FOCȘANI a bătut în deplasarea de la BRANIȘTEA cu 4-2!

* UNIREA Braniștea – CSM Focșani s-a terminat 2-4, după ce la pauză scorul a fost egal, 2-2 * Succesele din ultimele meciuri ale CSM Focșani l-au făcut pe primarul Cristi MISĂILĂ să revină la sentimente mai bune față de echipă * După ce a tunat și a fulgerat și i-a numit mercenari pe fotbaliști acum primarul MISĂILĂ spune că avem șanse să intrăm în play-off de pe primul loc * La momentul actual CSM Focșani ocupă locul 2 în serie iar etapa viitoare joacă acasă cu liderul METALUL BUZĂU care are doar un singur punct mai mult decât echipa noastră * Etapa a 14-a a fost una dominată de oaspeți care s-au impus în 4 din cele 5 meciuri *

Rezultatele înregistrate astăzi în seria 2 din Liga a 3-a: SPORTING LIEȘTI – METALUL BUZĂU 0-2, ȘUTEȘTI – CSM RM. SĂRAT 1-3, VIITORUL IANCA – DACIA UNIREA BRĂILA 1-2, VOINȚA LIMPEZIȘ – HAMANGIA BAIA 2-2.
„Echipa de fotbal și-a respectat blazonul și a învins în deplasare una dintre formațiile cu șanse mari la accederea în play-off-ul de promovare în liga secundă. Pe un teren greu și o vreme nu tocmai potrivită pentru un meci de fotbal, băieții s-au mobilizat și au reușit o victorie importantă.Etapa viitoare, ultima din 2023, vom juca pe teren propriu cu eterna rivală, Metalul Buzău, un meci la capătul căruia putem lua o opțiune serioasă de a merge în play-off-ul pentru barajul de promovare de pe primul loc în clasament. Mult succes, băieți!“, este mesajul primarului Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.