Hai pe Net la Biblioteca Judeţeană

* Biblioteca Judeţeană vă invită luni, 28 februarie, ora 11, în holul Primăriei Focşani pentru a lua parte la inaugurarea Campaniei Hai pe net! *

Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea aplică în acest an la campania denumită generic Hai pe net!  Campania este susţinută de Fundaţia EOS în parteneriat Programul Microsoft Unlimited Potential şi ANBPR – Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România.

Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea are ca parteneri în acest proiect Primăria Focşani şi Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială Vrancea, considerând că sunt două puncte de interes pentru comunitatea focşăneană.

Astfel, instituţia noastră  în perioada 28 februarie – 5 martie între orele 10 – 12, deschide două telecentre mobile în  holul Primăriei Focşani şi în cel al Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Vrancea, prin care cei interesaţi,  pot avea acces gratuit la internet şi pot dobândi cunoştinţe despre cum se utilizează, cum se deschide o adresa de e-mail, cum se accesează informaţii despre legislaţie sau despre alte domenii de care sunt direct interesaţi (căutarea de locuri de muncă pe internet, burse pentru studenţi, servicii de comunicare online, siguranţa on-line – resursă pentru părinţi, activităţi pentru seniori, agricultori, alte de categorii de persoane, plata facturilor prin internet, servicii bancare online).

Proiectul este adresat celor care nu au deschis niciodata un calculator şi care nu au cunoştinţe de utilizare a internetului. Ei beneficiază de sprijinul şi asistenţa  bibliotecarilor pentru a accesa aceste informaţii.

Reamintim că Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea pune la dispoziţia publicului larg accesul gratuit la internet în Sălile Multimedia de care dispune, care în această perioadă vor fi telecentre: Sala Multimedia şi Internet – str. Maior Gh. Sava nr. 4 (10 calculatoare), Filiala Sud – str. Revoluţiei nr.13  (2 calculatoare), Secţia pentru copii şi Tineret – str. N. Titulescu nr.12 (6 calculatoare).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.