Handbal: Ghinion sau noroc? CSM Focșani egal acasă cu CSM București!

* Scorul final al partidei a fost 24-24 după ce la pauză am condus cu 15-11 * CSM București a condus o singură dată tot meciul, la scorul 24-23 și am reușit să egalăm la ultima fază prin Makrishin * Dacă în prima rezpriză am condus și cu 6 (șase) goluri repriza a doua a fost un coșmar pentru noi! * Ne-a salvat și forma de zile mari a portarului Cloșcă * În final avem un sfat: dacă suferiți cu inima, evitați meciurile de tipul ăsta * CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare miercuri, 25 octombrie, de la ora 18.00, în direct pe Pro Arena, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare *

Meciul de handbal a avut loc astăzi, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor din Focșani, în cadrul etapei a 8-a a campionatului din Liga Zimbrilor. CSM Focșani 2007 a jucat în formula:
Cloșcă, Marocico, Bucătaru – Ragea (cpt.), Rață-3 goluri, Pavlov, Golea, Miroiu-4, Trkulja, Popovici, Mocanu-1, Marijanac-3, Roșu-1, Eros, Simsar-7, Makrishin-5.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile
„Joc bun al echipei noastre, care a condus tot meciul pe tabelă la 4, 5 și chiar 6 goluri, cu excepția golului de 24-23 de pe final (min. 59) al oaspeților, fiind la un pas de victorie. Finalul a fost unul dramatic, cu atacuri rapide la ambele porți. Portarul Marius Cloșcă, care a apărat tot meciul, a avut parade senzaționale pe parcursul acestei partide, reușind să intervină salvator în 10 situații de gol plus un 7 metri apărat“, se spune pe pagina de FB a clubului focșănean.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.