Handbal: Terminăm anul cu o victorie! CSM Focșani 2007 – Politehnica Timișoara, 30-27! Terenul acoperit cu jucării de pluș pentru copii!

* Victorie la 3 goluri diferență pentru echipa noastră de handbal și încheiem anul 2023 cu un succes important în fața propriilor suporteri * La finalul partidei suporterii au aruncat pe teren jucării de pluș care vor ajunge la copiii din centrele DGASPC Vrancea * Cu cele trei puncte obținute astăzi terminăm anul între cele mai bune șapte echipe de handbal masculin din țară, cu 6 victorii, două egaluri, 6 înfrângeri și un total de 20 de puncte *
„După cele două victorii înregistrate în ultimele două etape aveam nevoie de continuitate pentru a mai urca câteva poziții și a rămâne în continuare aproape de echipele din prima parte a clasamentului. A fost un meci controlat autoritar de băieți din prima până în ultima secundă, cea mai mare diferență de scor fiind înregistrată în repriza întâi când ai noștri aveau un +13 în fața bănățenilor. Până în primăvară, când va începe partea a doua a campionatului, le mulțumim băieților pentru rezultatele bune obținute și în acest an și le urăm vacanță plăcută“, a transmis primarul municipiului Focșani, Cristi MISĂILĂ.

Antrenorul principal al echipei noastre, Dalibor Cutura, după încheierea acestei partide:
,,Am încheiat anul 2023 (primul meci din retur) cu o victorie.Sunt 3 victorii la rând , este clar că suntem mulțumiți. Avem 20 de puncte, care ne dau forță pentru meciurile care urmează din februarie 2024. Am avut anul acesta perioade mai slabe și perioade mai bune, dar sunt foarte bucuros că am revenit în ultimele 3 săptămâni și am demonstrat că nu am uitat să jucăm handbal. 3 victorii și 9 puncte și suntem aproape de locul pe care vrem să ne situăm în clasament. Nu am cuvinte pentru suporteri, sunt extraordinari de fiecare dată, sunt alături de noi la bine și la rău. Le doresc sărbători fericite și Crăciun fericit și să ne revedem cu bine în 2024″
CSM FOCȘANI 2007:
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.) – 1 gol, Rață – 5, Pavlov, Golea, Miroiu – 6, Trkulja – 4, Popovici, Mocanu, Marijanac – 1, Roșu – 2, Eros – 3, Simsar – 4, Makrishin – 4.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.