Handbal: Victorie la Cluj Napoca!

* CS Universitatea Cluj-Napoca vs. CSM FOCȘANI 2007: 25-28 (11-13) * Meciul a avut loc astăzi, 26 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala ,,Horia Demian” din Cluj-Napoca *

După trei etape de “secetă”, învingem în deplasare pe Universitatea Cluj și ne îndepărtăm pentru moment de zona fierbinte a clasamentului. La pauză băieții au intrat cu un avantaj de două goluri după o prima repriză destul de dificilă, cu o echipă gazdă aflată în căutare disperată de puncte și extrem de motivată în a le obține. A doua repriză, aceeași actori, dar cu ai noștri aflați mai tot timpul la conducerea partidei și un ritm de joc bine susținut, ce ne-a asigurat un final de meci fără emoții și o victorie pe deplin meritată.
„Pe 3 decembrie, în penultima etapă din 2023, vom juca pe teren propriu cu CSU din Suceava, echipa aflată deasupra noastră în clasament, iar în ultima etapă din acest an jucăm tot pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara. Cu 6 puncte din cele două partide putem reveni acolo unde ne este locul, în prima parte a clasamentului. Felicitări, băieți și mult succes!“, spune primarul municipiului Focșani Cristi MISĂILĂ.

CSM FOCȘANI 2007
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.)-1 gol, Rață-2, Pavlov-1, Miroiu-2, Trkulja-1, Popovici, Toboșaru, Mocanu-1, Marijanac-7, Roșu, Eros, Simsar-8, Makrishin-5.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile
Antrenorul principal al echipei noastre, Dalibor Cutura, după această victorie: „O victorie foarte importantă de care aveam mare nevoie. Băieții au dat tot ce au putut atât în ​​atac, cât și în apărare, și a existat o mare dorință de câștig. Obiectivul a fost atins și acum este foarte important să câștigăm următoarele două meciuri acasă, pentru a încheia prima parte a campionatului cu alte șase puncte posibile“.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.