ISJ a premiat olimpicii la Informatică și TIC!

* Vineri, 16 Iunie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile specifice disciplinei Informatică/TIC *

„În era digitală în care trăim, informatica a devenit o disciplină esențială, fiind motorul inovației tehnologice. Prin studierea informaticii, se dezvoltă abilități de gândire critică și rezolvare a problemelor, care ne ajută să generăm idei noi și să creăm soluții inovatoare. De la inteligența artificială și analiza datelor până la dezvoltarea aplicațiilor mobile și a roboților autonomi, informatica ne deschide uși către noi tehnologii și descoperiri revoluționare.
Felicitări tuturor elevilor remarcabili care au participat și s-au distins la olimpiadele și concursurile de informatică, demonstrând pasiune și perseverență!
Felicitări profesorilor dedicați care au ghidat și sprijinit acești elevi excepționali în pregătirea pentru competiții! Mult succes în continuare, viitorul vă aparține!“, este mesajul conducerii ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.