Lansare volum „Aventuri cu Nasty și Puf” la Biblioteca Județeană!

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează vineri, 16 iunie, ora 11.00, la Sediul central al bibliotecii, strada M. Kogălnicenu nr. 13, lansarea cărții pentru copii „Aventuri cu Nasty și Puf”, scrisă de autoarea Retuța Mocanu, profesor de limba și literatura română și limba engleză la Școala Gimnazială „Anghel Saligny”.
Cartea a apărut în anul 2023 la Editura „Salonul Literar”, iar ilustrațiile au fost realizate de Stelian Ghinea, profesor de educație plastică la Școlile Gimnaziale „Anghel Saligny” și „Nicolae Iorga” din Focșani.
Pasiunea pentru scris a autoarei Retuța Mocanu a apărut în anii adolescenței, când, fără prea mulți prieteni în jur, a reușit să-și destăinuie gândurile și trăirile. Rândurile șterse ale unui jurnal uitat au fost martore emoțiilor împărtășite. Mai târziu, autoarea a realizat că literatura pentru copii este o pasiune, un portal prin care se poate întoarce la vârsta inocenței ori de câte ori dorește.
Vă așteptăm să pornim la drum, cu bucuria lecturii, în „Livada prieteniei” – primul volum lansat din „Aventurile cu Nasty și Puf”!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.