Lansarea Clubului de Fotografie la Colegiul Naţional Unirea

Marți, 24 ianuarie, la Colegiul Național „Unirea” va fi deschis clubul de fotografie. Această inițiativă a Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul acestei unități de învățământ vine în sprijinul tuturor pasionaților de fotografie din liceu, fiind așteptați să se înscrie și să participe la întruniri elevi din clasele V-XII.

Clubul de fotografie oferă șansa unei educații prin și despre fotografie. Este, de asemenea, un loc de socializare. Dorim să realizăm, pe parcursul anului școlar, o serie de expoziții de fotografii. Condițiile care trebuie respectate pentru expoziția de fotografie:

  • lucrările trebuie predate membrilor Biroului Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor ( Mădălin Blidaru, Florentina Terțiu, Alexandra Voicu, Ioana Manole, Magda Decuseară, Vanessa Sava, Alexandra Pancă, Valentina Tănase, Mirela Costache, Mădălina Blîndu) sau șefilor de clasă care, la rândul lor, le vor preda celor enumerați mai sus până pe 22 ianuarie, inclusiv;
  • trebuie aduse în format printat pe o foaie A4 – ce va include fotografia, numele autorului și titlul lucrări;
  • tema este la alegere;
  • fiecare persoană interesantă va aduce maxim 3 fotografii.

Clubul de fotografie este deschis tuturor elevilor uniriști. De asemenea, cei ce vor trimite fotografii vor deveni membri.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.