Lucrări de relocare a conductei cu gaz din cauza autostrăzii A7! Cu ocazia asta întrerupe și ENET căldura și apa caldă!

* Pentru relocarea conductei magistrale ce intersectează traseul autostrăzii A7 Moldova – proiect de interes național, la solicitarea transportatorului de gaze naturale TRANSGAZ, Distrigaz Sud Rețele va sista alimentarea cu gaze naturale în data de 23 octombrie 2023, începând cu orele 06:00, până în data de 24 octombrie 2023, orele 18:00, pentru consumatorii situați în orașul Focșani și localitățile Cotești, Golești, Goleștii de Sus, Petrești, Vânători și Slobozia Ciorești din județul Vrancea * Decizia vine la mai puțin de o lună de la explozia de la Haret, dezastru în urma căruia au murit 4 oameni! * Un lucru bun, în perioada amintită întrerupe și ENET căldura!!! 🙂

De această întrerupere vor fi afectați un număr de cca. 30.500 de clienți casnici și non-casnici.Pentru evitarea producerii de accidente, clienții sunt rugați să se asigure că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe. După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice, dacă este posibil să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale și să apeleze urgent Centrul de apeluri și depanaj al Distrigaz Sud Rețele: 021 9281. „Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere“, au transmis cei de la Distrigaz Sud.

Tot necazul vine și cu o veste bună, doar pe jumătate. Enet anunță că în perioada luni-23 octombrie (începând cu 6 dimineața) și până marți-24 octombrie (ora 18.00) întrerupe furnizarea de căldură și apă caldă menajeră deoarece întreruperea furnizării gazului nu mai permite prepararea agentului termic.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.