Luni începe concursul Info-Educația!

* În perioada 24-29 iulie 2023, la Colegiul Național ,,Unirea” din Focşani, se va desfășura Olimpiada Națională de Inovare și Creație Digitală – InfoEducație ediția 30 * Tot de luni, Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu”, începe și etapa națională a Concursului de Referate și Comunicări Științifice ale elevilor de liceu, la disciplina istorie*

Olimpiada de Inovare și Creație Digitală – InfoEducație 2023 este o competiţie naţională, în cadrul căreia concurează elevi/echipe de 2 elevi, din clasele IX-XII, cu proiecte din 5 arii ce aparțin domeniului tehnologii software: software cu caracter educațional, software utilitar/mobile, aplicații web, programare roboți și creație multimedia. Detalii despre programul de desfășurare al olimpiadei se găsesc pe site-ul oficial al concursului www.infoeducatie.ro.

Nu va lipsi concursul de postere InfoEducatie 2023 care va fi sustinut material de VivaCredit si organizat de UPIR. Va fi jurizat de profesorul CNU Roliana GIUCLEA, si de caricaturistul focșănean Constantin Pavel. Concurenții desemnați oficial pot să își inscrie lucrările până în data de 23 iulie.
Menționăm că nu este obligatorie înscrierea și că acest eveniment nu influiențează clasamentul oficial InfoEducatie.

* Tot de luni începe și etapa națională a Concursului de Referate și Comunicări Științifice ale elevilor de liceu, la disciplina istorie *

În perioada 24-27 iulie, la Focșani, se va desfășura și etapa națională a Concursului de Referate și Comunicări Științifice ale elevilor de liceu, la disciplina istorie, la care vor participa elevi din 36 de județe.
Sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice ale elevilor din învățământul liceal, la disciplina istorie, are ca obiective educarea capacităţii de comunicare şi dialog, dezvoltarea gândirii critice, cultivarea expresivităţii şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play. Probele din cadrul concursului se vor derula la Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu” din Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.