Maratonistul Ilie ROȘU a alergat astăzi ultima cursă!

O tragedie s-a întâmplat astăzi chiar de Ziua Unirii Principatelor Române, Colonelul ( r.) Ilie Roșu (64 ani), inițiatorul Maratonului Unirii, ne-a părăsit în timp ce alerga cel de-al 293-lea maraton din impresionanta sa carieră.
Sportivul a făcut stop cardiac în timp ce alerga pe strada Unirea Principatelor în cadrul celei de-a opta ediții a Maratonului Unirii alături de 14 colegi. Startul maratonului avusese loc cu doar câteva minute în Piața Unirii, așa cum stă mărturie ultima fotografie cu regretatul sportiv.
În onoarea sa primarul municipiului Focșani, Cristi MISĂILĂ a propus ca o clădire sau o stradă din oraș să-i poarte numele. De asemenea primarul a cerut un moment de reculegere pentru cel ce a fost Ilie ROȘU chiar la debutul mesajului său prezentat la ceremonialul destinat Unirii Principatelor Române.
„Colonelul în rezervă Ilie ROȘU, adjudeanul care a alergat în peste 100 de maratoane în ultimii 16 ani, a trecut astăzi la cele veșnice. Tragedia s-a petrecut chiar pe strada Unirea Principatelor din Focșani, imediat după startul Maratonului cu același nume.𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐚𝐢𝐛𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐳𝐚 𝐬𝐚! 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐨𝐥𝐞𝐚𝐧𝐭̦𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞𝐢!“, a transmis și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.