Medici online pe doctor.ro – Pacientii pot apela la medici pe diferite probleme medicale!

*Echipa de doctori pregatiti sa raspunda solicitarilor medicale ale pacientilor, pe site-ul Doctor.ro a ajuns la 1505 membri * Din luna august 2011, cand proiectul a fost lansat pe piata online a sanatatii, peste 2400 de persoane interesate sa primeasca un raspuns specializat la problemele de sanatate au adresat intrebari medicilor din cele 40 de specialitati din Doctor.ro *

In doar trei luni de la aparitia proiectului Doctor.ro, pacientii si doctorii au schimbat mii de mesaje pe probleme medicale, in prezent (n.r. 5 decembrie 2011), numarul mesajelor schimbate ajungand la 5333.

Intrebarile de la pacientii din Doctor.ro au fost o surpriza placuta pentru mine. Consider utila aceasta forma de comunicare online cu pacientii. Am comunicat cu pacienti departe geografic de mine si sper ca pe unii i-am lamurit, iar pe unii i-am determinat sa se prezinte de urgenta la oftalmolog”, a declarat dr. Dana-Maria Onica, medic oftalmolog si medic activ in Doctor.ro.

Doctor.ro este singura platforma online din Romania construita integral pe nevoia pacientilor de a  comunica direct cu medicii, atunci cand au nevoie de sfatul unui expert in sanatate. Proiectul  este conceput ca parte integranta a comunicarii online-offline dintre pacient si medic.

Obiectivul principal al proiectului il reprezinta facilitarea accesului pacientilor la profesionistii din toate specialitatile medicale.

“Consider comunicarea pe internet un instrument util, mai ales ca pacientii il folosesc. Pacientii mei din afara tarii m-au gasit pe Doctor.ro. E mai comod si mai util sa comunic online cu pacientii plecati in Italia sau Spania, sau cu cei care sunt din afara Bucurestiului”, a marturisit dr. Alexandru Gheorghisenco, medic gastroenterolog intr-un cabinet medical invidual si membru activ in comunitatea  Doctor.ro.

Doctor.ro pregateste publicului sau si alte instrumente de informare din domeniul sanatatii.

Sursa: Eleonora Boghian

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.