Neagu Murgu: “PP-DD nu face alianţe cu USL sau ApV”

Mesajul oamenilor de rând este USL=PD-L= aceiaşi minciună, spune preşedintele PP – DD Vrancea, Neagu Murgu, singurul candidat care îl poate învinge pe Marian Oprişan în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea

Organizaţia PP – DD Vrancea a decis, pe această cale să pună capăt oricăror speculaţii referitoare la cursa electorală pentru postul de preşedinte al CJ Vrancea, consilieri județeni, primari și consilii locale.
“Constatăm cu surprindere că există localități unde încă se mai vorbește pe la colț de stradă de o alianță între PP – DD Vrancea și USL sau ApV. Precizăm că organizația PP – DD Vrancea și organizațiile din orașele și comunele județului nu vor încheia nici un fel de alianță cu actualii competitori. Tot ce se afirmă pe canale neoficiale reprezintă doar opinii personale și nu poziția conducerii PP – DD Vrancea, singura care are autoritatea de a decide în această chestiune. Indiferent de localitate candidații PP – DD vor reprezenta doar partidul nostru și nu altceva. Membrii și simpatizații PP – DD trebuie să fie siguri de faptul că nu îi vom dezamăgi, ei fiind singurii noștri aliați în actual competiție electorală. Mesajul lor USL = PD-L = aceiași minciună este singurul crez transmis de oamenii de rând și pe care îl vom respecta”, ne-a declarat Neagu Murgu, preşedintele organizaţiei PP – DD Vrancea, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.