Neaţă: USL un colos cu picioare de lut

Preşedintele PDL Vrancea, Costică Neaţă compară alianţa USL,într-un comunicat de presă cu un colos cu picioare de lut. “În aceste zile, asistăm la răbufnirea nemulţumirilor şi conflictelor interne din USL, o alianţă care s-a dorit a fi un monolit, dar s-a dovedit a fi un colos cu picioare de lut.Nemulţumirile de o parte şi de alta sunt atât de mari, încât ”Parşivel” şi „Chiloţel”, liderii PSD şi PNL, nu-şi mai pot controla discursul, ajungând să-şi facă reproşuri asemenea unor soţi aflaţi în pragul divorţului.
Ruptura este atât de mare, încât parlamentarii liberali se declară în favoarea unei moţiuni de cenzură împotriva lui Ponta iar baronii locali ai PSD par din ce în ce mai decişi să nu-l mai recunoască pe Crin Antonescu drept prezidenţiabil al USL.
În timpul acestei parodii inspirată din schiţele lui Caragiale, România nu este guvernată iar proiecte importante, promise electoratului, au fost abandonate. Regionalizarea nu s-a concretizat decât într-o împărţire a teritoriului României în felii de tort din care ar urma să se îmfrupte baronii locali. Proiectul de revizuire a Constituţiei zace sub perna preferată a lui Crin Antonescu, cel care şi-a asumat-o personal, la preluarea mandatului de preşedinte al Senatului.
Rata de absorbţie a fondurilor europene este foarte scăzută iar de documentele programatice ce ar trebui pregătite şi aprobate, pentru a putea accesa alte finanţări din prima zi a lui 2014, ministrul Teodorovici se ocupă doar între două ieşiri în club.
Rata şomajului este în creştere şi afectează în special tinerii, agricultorii sunt loviţi periodic cu măsuri menite să-i împiedice să se dezvolte, numărul taxelor şi impozitelor este în creştere iar de protecţia mediului nu pare să se mai ocupe nimeni.
Acestea sunt doar câteva exemple ce dovedesc eşecul USL, o gaşcă care înşeală, pe zi ce trece aşteptările populaţiei şi nu înregistrează succese decât în planul afacerilor personale.
Spre deosebire de PDL care şi-a asumat trecerea prin criză a României, cu toate riscurile implicate, USL dă dovadă de laşitate, încercând să scape de resposabilitatea cu care i-a investit electoratul.În condiţiile în care românii sunt lăsaţi în voia sorţii de către USL, PDL va sancţiona public derapajele puterii şi va acţiona doar în interes public”, afirmă preşedintele PDL Vrancea, Costică Neaţă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.