Noul prefect acuză ziariştii Monitorului de Vrancea că publică informaţii neverificate!!!

Dragoş Mircea atacă dur reporterii cotidianului Monitorul de Vrancea pe care îi acuză că publică informaţii neverificate!!! Noul prefect jură că nu are nimic de-a face cu demisia judecătoarei Mihalache de la BEJPrefectul Dragoş Mircea spune că nu a influenţat în niciun fel decizia judecătoarei Frăsina Mihalache de a demisiona de la Biroul Electoral Judeţean.

Având în vedere articolul „Judecătoarea Mihalache a demisionat din funcţia de preşedinte BEJ. Din cauza presiunilor subprefectului”, publicat în ediţia de astăzi a cotidianului local „Monitorul de Vrancea”, Dragoş Mircea, prefectul judeţului Vrancea face următoarele precizări:
“Nu am făcut presiuni nici asupra preşedintelui BEJ, Frăsina Mihalache, şi nici asupra altor magistraţi. Am avut discuţii atât cu doamna Frăsina Mihalache, preşedintele BEJ, cât şi cu Mirela Diţă, locţiitorul BEJ. Au fost discuţii civilizate, strict profesionale, legate de organizarea alegerilor locale care vor avea loc pe data de 10 iunie a.c.

Consider că reporterii cotidianului „Monitorul de Vrancea” nu au făcut altceva decât să aștearnă pe hârtie speculații, informații neverificate pe care le-au transformat într-o pseudo-știre. Poate reporterul care a scris știrea a întâlnit un astfel de comportament la conducătorii altor instituții publice și confundă înstituțiile și persoanele.

Este o perioadă în care toate instituțiile ar trebui să colaboreze pentru buna desfășurare a scrutinului care va avea loc în luna iunie, însă observ, cu stupoare, că unele instituții publice, dar și unii reprezentanți mass-media vor să atragă atenția spre false evenimente.

Consider că toate aceste acuzații îmi sunt puse în cârcă de reprezentanții USL (PSD și PNL). Ceea ce nu au înțeles reprezentanții acestor partide politice este faptul că, spre deosebire de dumnealor, eu nu intru în nicio cursă electorală. În calitate de prefect al județului Vrancea, transmit răspicat faptul că am respectat și voi respecta legea și voi fi întotdeauna în slujba cetățenilor.

Ţin să menţionez că respect toți magistrații și munca pe care aceștia o depun, o respect inclusiv pe doamna Frăsina Mihalache atât din punct de vedere profesional, ca bun magistrat, cât şi ca om.

Dezmint orice acuzaţie referitoare la posibile presiuni făcute de mine asupra preşedintelui BEJ sau asupra altui membru al Biroului Electoral de Circumscripţie”, a declarat prefectul Mircea Dragoş.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.