Oprişan între şefii de CJ cu lipici la imobile!

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan este pe locul 7 în topul preşedinţilor de CJ deţinători de proprietăţi imobiliare, realizat de site-ul de analize www.econtext.ro. Consiliul Judeţean a negat imediat informaţia şi spune că Marian Oprişan deţine doar două apartamente şi două concesiuni de extindere a apartamentelor. Probabil cei de la econtext.ro ştiau faptul că Marian Oprişan nu este proprietarul celebrei case de la Boloteşti pentru că nu au amintit-o în analiza lor!

Primele şase poziţii în acest top sunt ocupate de Alin Tişe – PDL Cluj, Gh. Bunea Stancu – PSD Brăila, Liviu Mihai Rusu – PDL Bistriţa Năsăud, Mircea Man – PDL Maramureş, Paul Stănescu – PSD Olt, Mircea Cosma – PSD Prahova al şaptelea fiind Marian Oprişan. În dreptul şefului CJ Vrancea www.econtext.ro plasează 4 apartamente cu o suprafaţă totală de 311,73 metri pătraţi. Analiza site-ului econtext.ro nu a rămas fără urmări deorece Consiliul Judeţean a negat informaţia apărută într-un drept la replică lansat în aceiaşi zi, în care se spune că, de fapt, Marian Oprişan deţine două apartamente în municipiul Focşani şi două concesiuni de extindere a celor două apartamente.

“Urmare a informaţiilor apărute pe site-ul www.econtext.ro, care fac referire la Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, domnul Marian Oprişan în articolul “Topul baronilor cu cele mai multe case” vă informăm că, în ceea ce-l priveşte pe Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost inserată, în mod eronat, informaţia conform căreia  domnia sa ar fi proprietarul a 4 apartamente.

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul www.cjvrancea.ro domnul Marian Oprişan deţine 2 (două) apartamente în municipiul Focşani şi 2 (două) concesiuni de extindere a celor două apartamente.

În articolul la care facem  referire autorul scrie că Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea ar deţine patru apartamente, lucru fals.

Vă invităm să consultaţi declaraţia de avere a Preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea la adresa: http://www.cjvrancea.ro/files/file/Declaratii%20avere%20consilieri%202011/Declaratie_avere_Oprisan_M(1).pdf şi, ulterior, să faceţi dezminţirile necesare şi care se impun”, spune Biroul de Presă al CJ în dreptul la replică transmis celor de la econtext.ro. Probabil că cei de la www.econtext.ro ştiau că celebra de acum casă de la Boloteşti este proprietatea altcuiva şi nu a lui Marian Oprişan şi nu au luat-o în calcul. Întreaga analiză publicată de econtext.ro poate fi citită la adresa http://www.econtext.ro/dosar–2/analiza/cate-case-au-sefii-judetelor-din-romania-topul-presedintilor-de-consilii-judetene-dupa-numarul-imobilelor-pe-care-le-detin.html

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.