Oprişan: Se urmăreşte destructurarea PSD!

Preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene şi al Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, marţi, că el spune ce a spus şi preşedintele partidului, Victor Ponta – “Nu vor putea fi arestaţi 7,4 milioane de români până în noiembrie”. Întrebat în legătură cu anchetele penale care vizează lideri locali ai PSD Marian Oprişan consideră că se urmăreşte destructurarea PSD.

Preşedintele UNCJR, Marian Oprişan, a declarat, marţi, referitor la anchetele penale în cazul unor lideri locali ai PSD, că totul se televizează, urmărindu-se destructurarea PSD, în speranţa ca partidele create de Traian Băsescu să câştige alegerile. Întrebat dacă va discuta cu premierul Ponta despre această situaţie, Marian Oprişan a precizat că liderii judeţeni s-au reunit la Palatul Parlamentului pentru a discuta despre infrastructură, într-un eveniment organizat de UNCJR, şi nu pentru a vorbi despre ce se întâmplă în ultima perioadă cu “justiţia televizată”.

“Nu ne-am adunat astăzi aici să vorbim despre ce se întâmplă în ultima perioadă cu justiţia televizată numai din punctul de vedere al PSD, pentru că PSD este la guvernare şi evident este vorba de liderii celor mai puternice organizaţii ale PSD, dar sigur că şi acest lucru va deveni o prioritate din punct de vedere al reglementării lucrurilor”, a adăugat Oprişan.
Preşedintele UNCJR consideră că primarii şi preşedinţii Consiliilor Judeţene ar trebui să fie cercetaţi în libertate dacă au probleme cu justiţia. “Eu nu am niciun fel de emoţie, povestea este una singură, păcat este de acest circ mediatic pe de o parte, pe de altă parte vreau să vă spun că eu cred că arestarea preventivă în România ar trebui să fie văzută în alt mod. Preşedinţii Consiliilor Judeţene, primarii, edilii nu sunt pericole sociale, nu sunt oameni care să pună probleme de acest gen cu comunităţile lor sau în România, fapt pentru care eu cred că prezumţia de nevinovăţie prevăzută de Constituţia României şi situaţia pe care eu am ridicat-o de facto să pună lucrurile în aşa manieră încât ei să fie cercetaţi în libertate”, a mai adăugat Marian Oprişan. Potrivit liderului UNCJR liderii locali şi-au asumat şi faptul de a răspunde întrebărilor instituţiilor abilitate, de a da explicaţii la DNA, Parchet, Curtea de Conturi atunci când şi-au asumat funcţia dar acest lucru trebuie să se facă în mod corect raportat la faptele personale şi în niciun caz la numele lor.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.