Permis de conducere mai ușor de obținut! Culmea ironiei o șoferiță a dat astăzi într-o groapă pe str. 1 Decembrie 1918!

* Astăzi la Prefectura Vrancea a avut loc o ședință de lucru în care s-a propus o nouă procedură pentru programarea cursanților la examenul de obținere a permisului de conducere * La ședință au participat reprezentanții școlilor de șoferi din județ și șeful Serviciului Public Comunitar de Regim Permise de Conducere și Înmatriculări *

„Dată fiind importanța procedurilor de verificare atât teoretice, cât și practice, din cadrul examenului de obținere a permisului auto, am convocat o ședință de lucru, alături de reprezentanții școlilor de șoferi din județ și șeful Serviciului Public Comunitar de Regim Permise de Conducere și Înmatriculări“, a afirmat prefectul Nicușor HALICI.

Până în prezent Serviciul Public Comunitar de Regim Permise de Conducere și Înmatriculări, s-a ocupat și acoperit această etapa de înscriere la proba teoretică și practică, dar din cauza volumului mare de muncă și a personalului insuficient, este necesară o altă abordare, prin care fiecare școală de șoferi se va putea ocupa de programarea elevilor la proba teoretică și practică. Concret fiecare școală de șoferi va încheia un protocol prin care ulterior vor putea efectua programarea cursanților, iar din Ianuarie 2023, simplificarea unei etape din procesul de obținere a permisului de conducere, va contribui și cu posibilitatea examinării mai multor cursanți.

Culmea ironiei o șoferiță a dat astăzi într-o groapă săpată pentru o gură de canalizare pe strada 1 Decembrie 1918. Din fericire Poliția a venit repede la fața locului și a gestionat traficul! Evenimentul s-a produs la oră de vârf iar în zonă s-a circult intens dar cu greutate! Șoferii fac concurs de înjurături! Muncitorii care lucrează la montarea gurilor de canal nu știu cum să scoată mașina din groapă. Într-un final mașina a fost ridicată pe o platformă și dusă la un service.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.