PNL Vrancea și familia ex-președintelui Cătălin TOMAsolicită instituțiilor media să nu mai publice informații false cu privire la dosarul medical al fostului lider al CJ Vrancea

„Colegii din cadrul Partidului Național Liberal Filiala Vrancea și familia fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA, fac un apel la instituțiile mass-media din țară să înceteze să mai prezinte informații eronate cu privire la dosarul său medical.
Cătălin TOMA a fost un politician decent care s-a dedicat administrației și care nu a căutat în mod special atenția publică. Din acest motiv, PNL Vrancea și familia ex-liderului administrației județene solicită decență și reținere din partea celor care promovează la această oră informații false. Mai mult, informațiile medicale ale unei persoane intră în sfera protecției datelor cu caracter personal.
În calitate de primar, senator și președinte al Consiliului Județean, Cătălin TOMA a acționat mereu pentru a dezvolta comunitățile pe care le-a slujit. Dacă tot nu i-au promovat realizările din timpul vieții, jurnaliștii și instituțiile media care publică informații false despre Cătălin TOMA au măcar obligația să nu-i întineze memoria.
Vă mulțumim pentru înțelegere!“, Departament Comunicare PNL Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.