Primăria așteaptă oferte pentru închirierea a 2.300 metri pătrați de birouri

* Primăria Municipiului Focșani vrea să închirieze un spațiu administrativ cu destinație de birouri pentru desfășurarea activității serviciilor care vor fi mutate în urma implementării proiectului „Creșterea performanței energetice a clădirii Primăriei Municipiului Focşani” * Investiția are o valoare de 9.008.344,09 lei + TVA. La acest moment a fost emis certificatul de urbanism și urmează etapa realizării proiectului tehnic *

O analiză realizată la nivelul Primăriei Municipiului Focșani a arătat că este nevoie de o suprafață de aproape 2300 metri pătrați pentru desfășurarea normală a activității serviciilor.

Precizăm că, în cadrul Primăriei Municipiului Focșani, trebuie respectat circuitul documentelor și, de asemenea, sunt servicii care trebuie să aibă acces permanent la serverul instituției, la arhiva de documente, cum este cazul angajaților de la Serviciul de Impozite și Taxe Locale sau de la Urbanism.

Deoarece mutarea din actuala clădire va trebui realizată până în toamna acestui an, sunt analizate mai multe variante de clădiri din centrul Municipiului Focșani și așteptăm în continuare oferte din partea proprietarilor de spațiii disponibile pentru închiriat.

Unul dintre criteriile pentru alegerea clădirii unde va funcționa, temporar, Primăria Municipiului Focșani va fi cel al accesului cetățenilor care nu trebuie să fie puși pe drumuri din cauza mutării.

Proiectul „Creșterea performanței energetice a clădirii Primăriei Municipiului Focşani” este finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă și prevede lucrări complexe de renovare energetică, la interior și la exterior, precum și înlocuirea acoperișului, repararea trotuarului de protecție, modernizarea sistemului de iluminat.

Expertiza tehnică a încadrat clădirea în care funcționează Primăria Municipiului Focșani în clasa de risc seismic Rs III corespunzătoare construcțiilor care sub efectul cutremurului de proiectare pot suferi degradări structurale care nu afectează semnificativ siguranța structurală, dar la care degradările nestructurale pot fi importante.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.