Principele Radu întâmpinat cu pâine şi sare la Adjud, cu ocazia deschiderii noului an şcolar!

Principele Radu a fost întâmpinat de elevi cu pâine şi sare la Adjud, cu ocazia deschiderii noului an şcolar chiar la şcoala care îi poartă numele. La Focşani primarul Decebal Bacinschi, vicepreşedintele CJ Dragoş Bârlădeanu,prefectul Cătălin Popescu, deputatul Ciprian Nica, viceprimarul Gabriel Necula şi Iulian Matache au făcut un adevărat tur de forţă participând la festivităţile care au avut loc la CN Unirea, CN Al. I. Cuza, Şcoala Ştefan cel Mare, Şcoala Anghel Saligny.


La şcolile din Panciu au participat la festivităţi subprefectul Cristi Mihăilă, senatorul Cristian Dumitrescu, deputatul Victor Roman, prefectul Cătălin Popescu iar la Adjud au ajuns deputaţii Victor Roman şi Mihai Secară. Prefectul Cătălin Popescu a ajuns şi la Liceul Tehnologic “Eremia Grigorescu” Mărăşeşti precum şi la Homocea însoţit de colegul său de partid, deputatul Laurenţiu Ţigăeru.

“Am participat la festivităţile de deschidere a noului an şcolar la unităţi de învăţământ din Panciu, Adjud şi Homocea. Elevii sunt la vârsta la care totul pare posibil, iar pentru ca aspiraţiile lor să devină posibile, le trebuie înţelepciunea de a discerne răul de bine în tot ceea ce se întâmplă astăzi. Înţelepciunea se poate dobândi şi prin educaţie, pe care şcoala trebuie să le-o acorde. De aceea, doamnelor si domnilor profesori, să nu uitaţi că rostul şcolii, în primul rând, este acela de a educa şi apoi de a învăţa carte. Vă doresc tuturor un an şcolar plin de succese şi împliniri!“, a declarat deputatul PSD Victor Roman.

“Mi-am adus aminte cu emoție de prima mea zi de școală, când mama m-a dus de mână la Școala Adjudu Vechi. Le urez tuturor copiilor din satele Șerbănești – comuna Corbița, Adjudu Vechi – Municipiul Adjud și tuturor elevilor din județul Vrancea care au început noul an școlar astăzi ce mi-a urat și mie mama cu mulți ani în urmă: să aibă parte de carte, pentru că doar așa pot spera la o viață mai bună decât cea a părinților lor”, a afirmat deputatul PDL Florin Secară.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.