Raţie de apă caldă pentru focşăneni!!! ENET inaugurează epoca “Ligheanul de ora trei noaptea”!!!

Focşănenii vor avea apă caldă cu porţia, la mai puţin de o lună de când a fost inaugurată noua centrală de căldură şi apă caldă a oraşului!!! Cine vrea duş la ora 3 noaptea să-şi cumpere lighean 🙂 !!! Programul de apă caldă este
-in zilele lucratoare: intre orele 04,00 – 10,00 si 16,00 – 22,00;
-sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale: 06,00 – 23,00

Potrivit conducerii ENET există perioade orare, în cele 24 de ore ale zilei, când nu este consum se impune sistarea furnizării de apă caldă!!!
“In urma analizelor facute in cadrul societatii, privind graficul de consum al apei calde la nivelul Municipilului Focsani, s-a constat ca intre anumite ore, nefiind consum, arderea combustibiului se face ineficient, inducand pierderi care conduc la marirea nejustificata a facturilor emise de GDF Suez Romania.
Avand in vedere optimizarea costurilor si plecand de la ideea ca utilizatorii nostrii nu vor fi afectati, incepand cu data de 15 ianuarie 2014, se va furniza apa calda de consum conform urmatorului program:
-in zilele lucratoare: intre orele 04,00 – 10,00 si 16,00 – 22,00;
-sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale: 06,00 – 23,00
Cu convingerea ca veti intelege ca aceste demersuri se fac in interesul dumneavoastra, utilizatorii SC ENET SA, va multumim anticipat si facem mentiunea ca pentru sezonul cald luam in calcul regandirea acestui program de furnizare”, se spune în comunicatul societţii păstorite de Manole Merchea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.