S-au afișat rezultatele la BAC-ul de toamnă!

* Din 492 de elevi vrânceni înscriși la sesiunea de toamnă au luat Bacalaureatul un număr de 95 * Asta înseamnă o rată de promovabilitate, pentru sesiunea curentă,de 19,3% * Contestațiile pot fi depuse doar astăzi, în intervalul orar 12.00 – 18.00 *

Cea mai mare notă a fost de 7,78 și a fost obținută de un elev de la Liceul SImion MEHEDINȚI din Vidra. În capul listei se mai află elevi de la Liceul de Artă Ghe. TATTARESCU, Colegiul Tehnic Valeriu D. COTEA, Colegiul Tehnic Auto Traian VUIA, Colegiul Tehnic Ion MINCU, Colegiul Tehnic Edmond NICOLAU – toate Focșani la care se mai adaugă Colegiul Național Emil BOTTA Adjud și Liceul de Agricultură și Industrie Alimentară Odobești. Liceele cu ștaif din Focșani au avut și ele elevi în clasamentul de toamnă, CN Unirea doi cel mai bine clasat fiind la numărul 21 (reușit) dar și un picat, CN Al.I. CUZA la numărul 84 (reușit), Colegiul Economic M. KOGĂLNICEANU patru reușiți dar și patru picați și un neprezentat.

Contestațiile pot fi depuse astăzi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format hârtie cât și electronic. Rezultatele finale vor fi afișate marți, 29 august.

Rezultatele pot fi vizualizate AICI
http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.