Sapunaru ecoul lui Oprisan: “PDL se pregăteşte să schimbe conducerea IPJ Vrancea”

“Dacă nu se întâmplau evenimentele din iarnă, respectiv închiderea târzie a unui tronson de pe DN 23 pe timpul viscolului din februarie, sunt sigur că ministrul Berca găsea un alt pretext să-şi trimită subordonaţii să decapiteze conducerea Poliţiei Vrancea. Pentru actuala putere, toţi cei care sunt bănuiţi de lipsă de loialitate faţă de PDL au fost şi vor fi înlăturaţi.
Dacă şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie au intrat în dizgraţia democrat liberalilor vrânceni, automat li se găseşte un înlocuitor, loial şi devotat PDL. Toate aceste lucruri se petrec cu celeritate, fiindcă până la alegerile din iunie 2012 mai sunt doar câteva săptămâni. În timp ce se organizează procedurile necesare decapitării şefilor inspectoratului, conducerea locală a PDL, împreună cu prefectul „apolitic”, Sorin Hornea, caută de zor înlocuitori pentru echipa care va urma să satisfacă orice ordin din partea lor. După ce vor scăpa de poliţiştii incomozi de la conducerea IPJ Vrancea, membrii aşa zisului Corp de Control al MAI vor trece probabil şi la îndepărtarea celor din structurile inferioare, astfel încât, la toate nivelele de conducere din inspectoarat să existe o directă subordonare către Trăşculescu şi acoliţii lui.
Ştim cu toţii că instituţiile statului nu funcţionează la parametrii corespunzători pentru că PDL-iştii puşi în funcţiile de conducere ale acestora, nu au nicio legătură cu domeniile respective. Acest lucru nu poate fi spus şi despre conducerea IPJ Vrancea, fiindcă poliţiştii au în spate ani de experienţă. Dacă democrat liberalii vrânceni vor o remaniere, le sugerez să înceapă cu şefii instituţiilor, directorii numiţi chiar de ei, care nu au habar pe ce lume trăiesc şi cu ce se ocupă.
Sunt sigur că verificările Corpului de Control de la Bucureşti vor evidenţia nereguli suficient de grave încât să recomande măsuri … extreme”.

PREŞEDINTELE PNL VRANCEA,
deputat Nini Săpunaru

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.