Scandal în Paradis! PSD Vrancea îi acuză pe colegii de guvernare de la PNL de „impotență politică“!

* Motivul ieșirii surpinzătoare a PSD Vrancea este încercarea consilierului județean Cristi BĂLOSU de a bloca cât mai mult timp validarea mandatului de consilier județean al Janei CIUPERCĂ * La ora asta, de facto, PSD are 15 consilieri județeni, PNL – 10 la care se adaugă 3 consilieri USR și 2 ALDE plus cei 2 excluși din USR – Mihăiță LEPĂDATU și Vasile ALEXE * Ultimii 2 devin astfel cruciali în stabilirea majorității (practic decid cine controlează) Consiliului Județean Vrancea * Nu ar fi deloc exclus ca LEPĂDATU și ALEXE să revină, pe cai mari, în USR * Mihăiță LEPĂDATU avea, la un moment dat, ușa deschisă și la PNL *

PNL Vrancea, exemplu de impotență politică – comunicat PSD Vrancea

„Când spui PNL Vrancea spui de fapt iresponsabilitate și incapacitate de a lucra în echipă pentru binele comunității vrâncene. Încercarea eșuată de a bloca în instanță validarea mandatului consilierului județean supleant PSD Jana Ciupercă este încă un episod din serialul impotenței și micii politice a celor de la PNL. Consilierii PNL, preocupați doar de șicane și de strategii așa-zis politice realizate de minți neluminate, au uitat de adevăratele probleme ale comunității și de faptul că doar uniți, lucrând în echipă, le putem rezolva. Aceștia ar trebui să înceteze cu joaca și blocajele, care nu fac altceva decât să le aducă prejudicii vrâncenilor.
În jocurile lor meschine, uită de interesul care ar trebui să le fie prioritar, cel al vrâncenilor, și nu propriile interese, de „turmă”. PNL-iștii vrânceni tind să uite că se află cu PSD, de comun acord, la guvernare, tocmai pentru a asigura stabilitate țării și, la nivel local, pentru a ne asigura că vrâncenii noștri vor avea cu adevărat condiții de trai mai bune. Într-o perpetuă opoziție, PNL-iștii ar face însă orice pentru a-și vedea propriul interes. Pe de o parte, li se pare firesc să meargă cu mâna întinsă la Guvern pentru bani, iar pe de alta încearcă să se dezică de partenerii care, că vrem sau nu, le suntem. Și nu doar să se dezică, ci să și împroaște cu noroi sau să încerce prin fel de fel de tertipuri de joasă speță să pună bețe în roate consilierilor județeni PSD.
Pentru că asta fac în momentul în care introduc acțiuni neîntemeiate în justiție. Deși nu este prima stratagemă de acest fel, ultimul exemplu îl avem într-un dosar în care Curtea de Apel Galați s-a pronunțat DEFINITIV. Concret, consilier județean PNL care a fost numit recent într-o funcție de director a introdus în mod nefondat un apel împotriva unei hotărâri date de tribunal, prin care a fost dispusă validarea mandatului de consilier judeţean supleant a Janei Ciupercă, de pe lista de candidaţi a Partidului Social Democrat. Curtea de Apel Galați a decis că demersul său este NEFONDAT, ba chiar l-a obligat la cheltuieli de judecată, prin hotarârea 182/2023 din 11.10.2023. Poate ar trebui ca acest consilier județean PNL să se preocupe de hobby-urile sale în instituția pe care, mai nou, o conduce.
Nu știm cui folosesc astfel de acțiuni și activități „extracurriculare”. Vrâncenilor care ne-au ales pe liste în niciun caz. Mai ales că, potrivit voinței acelorași vrânceni, grupul PSD de consilieri județeni din Consiliul Județean Vrancea rămâne cel mai mare grup și, indiferent de ceea ce încearcă PNL-iștii, noi vom avea ca prioritate în continuare dezvoltarea acestui județ și nu jocurile meschine și ipocrite ale PNL Vrancea și ale președintelui organizației PNL Vrancea. Președinte care defilează cu astfel de oameni, în loc să își stăpânească mai bine colegii“.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.