Țăranul sărac primit de Primul Ministru Ciolacu!

* Premierul Marcel CIOLACU a discutat astăzi, la Guvern, cu fermierul Constantin CRĂCIUN din Cîmpineanca, Vrancea * Constantin CRĂCIUN este bine cunoscut în județ pentru aparițiile sale pitorești și i se spune Țăranul sărav *

Constantin CRĂCIUN a mers la București pentru a duce alimente protestatarilor. Vrânceanul, îmbrăcat în costum popular, a ajuns și la Guvern unde a prezentat revendicările greviștilor direct Primului ministru.
„Am crescut susținut de o mână puternică precum mâna acestui om! Și am avut astăzi onoarea să îi țin strâns mâna lui Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea.
Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăți a țăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o țară întreagă! De aceea, problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare. Ei trebuie ajutați și să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog. Acești oameni trebuie ajutați. Pentru că așa cum mi-a zis și Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri!“, a spus premierul Marcel CIOLACU, pe pagina sa de facebook.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.