Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

* Consiliul Județean Vrancea anunță lansarea unui proiect important pentru mobilitatea cetățenilor: integrarea tuturor traseelor de transport public județean pe platforma Google MAPS *

Planificați-vă călătoria cu ușurință, folosind harta interactivă Google Maps. CUM?
În Google Maps introduceți în caseta de căutare localitatea în care vreți să ajungeți (eventual adresa exactă), bifați opțiunea ”transport public” și vor fi afișate indicații detaliate în timp real, pas cu pas, pentru a ajunge la destinația dorită: traseul, ore de sosire, ore de plecare și stații.

Proiectul integrează 322 de rute de transport public județean, cu 996 de curse, acoperind întreg județul Vrancea. Suntem printre primele județe din România care publică transparent toate rutele de transport public pe o platformă globală și dorim să încurajăm cetățenii să utilizeze transportul public și să contribuim la descongestionarea traficului.

O parte din trasee sunt încă în curs de atribuire și pot suferi modificări, de aceea vă rugăm să ne ajutați să îmbunătățim sistemul prin raportarea oricăror întârzieri sau probleme la adresa de email transport@cjvrancea.ro .

Consiliul Județean Vrancea este dedicat modernizării și eficientizării transportului public județean. Integrarea traseelor pe Google Maps reprezintă un pas important în această direcție, oferind cetățenilor un instrument accesibil și ușor de utilizat pentru planificarea deplasărilor. Mulțumim echipei Google Transit Partners pentru suportul acordat în toată această perioadă de implementare.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.