Uniristul Flavius Bratu – locul II la concursul internaţional Brain Bee din Africa de Sud!!!

Flavius Bratu, elev al Colegiului Naţional Unirea din Focşani a câştigat locul al II-lea in la faza internaţională a concursului “Brain Bee”, ce s-a desfăşurat în Africa de Sud. Flavius a fost la doar un punct de locul I!!! Etapa internaţională a concursului a avut loc în perioada 22-27 iulie, la Cape Town , în acelaşi timp cu al 30-lea Congres Internaţional de Psihologie.
“Suntem foarte fericiti!”, a postat pe Facebook profesoara Corina Ciucu, cea care l-a pregătit pe Flavius. Alături de prof. Corina Ciucu din delegaţia României a făcut parte şi profesorul dr. Cristian Gurzu, coordonatorul lotului ţării noastre şi cel care a organizat faza naţională a concursului Brain Bee. Cel mai probabil Flavius Bratu va primi o bursă din partea organizatorilor concursului, acestea fiind rezervate numai celor care se clasează pe podiumul concursului
Lista premianţilor i-a mai cuprins pe elevii din Canada- Laronna Sewell, Germania – Sofia Amontova, India- Shivam Sanjay Panchal, Kenya- Koki Mutungi, Singapore- James Alexander, SUA- Aidan Crank.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.