Valerică Chitic membru de partid la PD-L candidat la USL!?

Viceprimarul PD-L al oraşului Mărăşeşti, Valerică Chitic a fost prezentat astăzi de preşedintele PNL Vrancea drept candidatul USL pentru primăria respectivului oraş!!!! Culmea este că în timp ce este prezentat drept candidat al USL, Valerică Chitic este şi membru al PD-L Vrancea. Ca şi cum ridicolul situaţiei nu ar fi de ajuns PD-L Vrancea intenţionează să-l invite pe Valerică Chitic la o discuţie lămuritoare şi abia apoi vor fi anunţate “eventuale sancţiuni”. Prin această manevră politică Chitic reuşeşte performanţa să fie ultimul reprezentant al defunctei Alianţe D.A.

“Am mers din casă în casă şi oamenii din Mărăşeşti m-au rugat să candidez la primărie dar din partea USL. Practic am făcut ce a dorit comunitatea din care provin. Am în continuare foarte mulţi prieteni în PD-L dar decizia a fost a oamenilor din Mărăşeşti. Până la această oră nu mi-am dat demisia din PD-L”, ne-a declarat Valerică Chitic. La rândul lui Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrancea, a confirmat mutarea lui Valerică Chitic. “Domnul Chitic este membru PD-L şi va fi candidat al USL imediat ce se pot depune candidaturile pentru alegerile locale. Va deveni membru PNL”, a afirmat şi Nini Săpunaru.
Conducerea PD-L Vrancea habar nu avea de intenţia lui Valerică Chitic şi spune că se vor lua măsuri. “Conducerea PDL Vrancea a luat act de declaraţia viceprimarului din Mărăşeşti, Valerică Chitic, privind viitoarea sa candidatură din partea altei formaţiuni politice la funcţia de primar al oraşului. Precizăm faptul că Valerică Chitic nu a transmis până acum partidului nicio cerere de demisie. Ca urmare, potrivit prevederilor statutare, conducerea PD-L Vrancea va lua o decizie privind eventuale sancţiuni politice numai după ce acesta va fi invitat pentru discuţii în forurile interne ale partidului. În perioada imediat următoare, PD-L Vrancea va face cunoscută atât decizia internă cu privire la susţinerea politică a lui Valerică Chitic pentru funcţia de viceprimar, cât şi cea cu privire la candidatul susţinut de PD-L pentru funcţia de primar al oraşului Mărăşeşti”, se spune într-un comunicat de presă al PD-L Vrancea. Decizia lui Valerică Chitic vine pe fondul unui mandat agitat al actualului primar al Mărăşeştiului, Constantin Vlase, membru PNL, cu care Chitic a avut numeroase confruntări în Consiliul Local. Potrivit lui Chitic în momentul trecerii sale la PNL cea mai mare parte a organizaţiei PD-L din Mărăşeşti va migra împreună cu el.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.