Vrei să studiezi în străinătate? Vezi ofertele de burse de la Romanian International University Fair!!!

Romanian International University Fair, cel mai mare târg internaţional de universităţi a avut loc în perioada 19-20 octombrie, la Sala Palatului din capitală. RIUF va fi şi la Constanţa pe 22 octombrie şi la Timişoara pe 24 octombrie.

VATEL Switzerland, Elvetia
20,000 €

VATEL Switzerland ofera anual un total de 20,000 Euro pentru studentii exceptionali la program de licenta. Aceasta acopera o parte din taxa de scolarizare.

Hotel and Tourism Management Institute Switzerland, Elvetia
6,878 €
7,800 €
Bursele oferite de HTMi ofera 40% discount din costurile totale al taxei de scolarizare, cazare, materialele folosite la predate si excursii.

BHMS Business & Hotel Management School,Elvetia
4,000 €

Bursa este disponibila pentru studentii Uniunii Europene. Oferim programe de work and study, unde garantam un internship de 6 luni in fiecare an, care este organizat de scoala. Toti studentii pot castiga un salariu anual de 10,800 de euro.

The Hong Kong University of Science and Technology, Hong Kong
Burse lunare de 1,400 € ;
Burse lunare de 2,000 €
HKUST ofera o bursa lunara de 1,400 de euro pentru studentii full-time inregistrati la programe de cercetare, indiferent de tara lor de origine. Oferita de Guvernul Hong Kong, bursa de doctorat Hong Kong este alta bursa prestigioasa care ofera 2,000 de euro taxa lunara si o suma aditionala lunara de 1,000 de lire pe an pentru cei care primesc bursa 3 ani.

Università Cattolica del Sacro Cuore, Italia
Minim 3,000 € pe an

Rezidentii Uniunii Europene pot aplica pentru burse bazate pe merit sau pe nevoi oferite de EDUcatt, organizatia non-profit care ofera asistenta financiara studentilor inregistrati la nivel de licenta (Laurea Triennale/B.Sc.) si master (Laurea Magistrale/M.Sc.).
Bursele individuale pot fi folosite pentru reducerea taxei de scolarizare pana la acoperirea integrala a taxei de scolarizare si beneficii aditionale. Bursele EDUcatt sunt acordate in functie de nevoile financiare, utilizand o formula recunoscuta la nivel national.

University of Worcester, Marea Britanie
£3,000 burse nationale
£1,000 burse
In 2013 toate persoanele de anul 1 care provin dintr-o gospodarie cu un venit de 25,000 de lire sau mai putin vor primi acea reducere de 3,000 de lire din taxa de scolarizare a primului an (sau o suma pro-rata in cazul studentilor part-time).

Southampton Solent University, Marea Britanie
£2,000 burse nationale

Persoanele eligibile pentru bursa care stau in caminele universitatii vor primi o reducere de 2,000 de lire din taxa de camin in timpul primului an de studii.
SAU
Persoanele care nu stau in caminele universitatii vor primi o reducere de 2,000 de lire din taxa de scolarizare in timpul primului an de studii.

University of Southampton, Marea Britanie
Minim £1000
£7,000 pe an pentru 3 ani
Bursele de merit Southampton sunt oferite in toate facultatile. Pentru a fi eligibil, va trebui sa indeplinesti anumite criterii si sa selectezi University of Southampton ca alegerea ta ferma pe UCAS.
Studentii care fac cercetare post-universitara vor primi o bursa de 7,000 de lire pe an pentru trei ani, atata timp cat progreseaza bine cu cercetarea. Bursele pot fi combinate cu finantare aditionala ce poate fi gasita din alte surse.

University of Hull, Marea Britanie
£2,000 burse nationale
£1,500 burse
University of Hull si Scoala de Business ofera sprijin financiar studentilor printr-o gama de burse si finantari. Acestea sunt deschise pentru studentii din UK, Uniunea Europeana si din toata lumea care studiaza la nivel de licenta, master si cercetare. Toate programele de master si licenta primesc automat finantare de 1,000 de lire.

Imperial College London, Marea Britanie
De la £1,000 pana la £20,000
De la £1,000 pana la 50,000 $
Imperial College London ofera o varietate de burse. Colegiul ofera un numar de burse la nivel de licenta denumite Rector’s Undergraduate Scholarships in fiecare an acelor aplicanti care demonstreaza cel mai mare nivel academic si potential. Aceste burse sunt cele mai prestigioase premii pe care Colegiul le ofera si cei care le primesc sunt invitati sa aiba rolul de ambasadori pentru Colegiu.

The University of Manchester, Marea Britanie
£9,000 pe an
Taxele de scolarizare pentru 2014 vor fi de 9,000 de lire pe an, studentii romani fiind eligibili pentru un discount daca venitul lor anual per gospodarie se situeaza sub 25,000 de lire.

University of Westminster, Marea Britanie
£2,000 reducere din taxa de scolarizare
£6,000 Bursa nationala part-time
Avand in vedere ca diferite burse se acorda pe criterii diferite, te rugam sa verifici ca indeplinesti criteriile respective pentru bursa pentru care aplici. Bursele ajuta, de obicei, la plata taxei de scolarizare integral sau partial si un numar limitat de burse includ si alte costuri precum cazarea, zborurile si costurile de trai.

University of Sheffield International Faculty,Marea Britanie
3,000 € burse; 20% discount pentru programele de master si MBA.
University of Sheffield International Faculty, CITY College ofera o oportunitate educationala unica. Eliminand obstacolele distantei, CITY College organizeaza cu success programele de Executive MBA in 5 tari diferite: Grecia, Serbia, Romania, Ucraina si Turcia. La RIUF e disponibil un fond de burse total de 3,000 de lire si 20% discount pentru programele de master si MBA.

University Campus Suffolk (UCS), Marea Britanie
Bursa nationala de £6,000 per program
Bursa nationala £6,000 per program
Sistemul de burse UCS 2014 este deschis pentru toti studentii full-time UCS care incep un program la nivel de licenta in septembrie 2014. Aplicantii de succes vor primi o bursa de 1,000 de lire in primul an de studiu si 500 de lire in al doilea si al treilea an de studiu.

University of Portsmouth, Marea Britanie
£15,000 maxim
Studentii la nivel de licenta din Uniunea Europeana cu venituri per gospodarie mai mici de 25,000 de lire sunt eligibili pentru un discount din taxa de scolarizare de 2,000 de lire de la University of Portsmouth in primul an de studiu. Studentii din Uniunea Europeana la un program de PGCE vor putea sa aplice doar pentru imprumutul pentru taxa de scolarizare, doar studentii englezi putand aplica pentru burse.
Taxe de scolarizare si finantare la nivel de licenta – detalii
Taxe de scolarizare si finantare la nivel de master – detalii

University of Greenwich (London), Marea Britanie
£2,000 reducere din taxa de scolarizare
Programul national de burse vor ingloba o reducere din taxa de scolarizare de 2,000 de lire si 1,000 de lire oferite prin intermediul unui card Aspire@Greenwich in anul 1 de studiu si o reducere de 1,000 de lire din taxa de scolarizare in anii 2 si 3, dependent de un progres academic satisfacator.

BI Norwegian Business School, Norvegia
Maxim 3,000 € pe an
Studentii internationali din tarile in curs de dezvoltare si din tarile Est-Europene din afara Uniunii Europene pot aplica pentru o bursa Quota. Aceasta bursa este administrata de catre BI Norwegian School, dar este oferita de Guvernul Norvegian (prin Fondul de Imprumut Educational al Statului Norvegian).
Studentii internationali care nu se incadreaza in criteriile pentru bursa Quota pot aplica pentru o bursa oferita direct de BI Norwegian Business School. Bursa MSc este oferita studentilor cu un parcurs academic excelent. Bursele variaza de la finantare partiala a taxei de scolarizare pana la acoperirea partiala a taxei de scolarizare. Pot fi acoperite si unele costuri de trai. Suma oferita este stabilita dupa o evaluare temeinica a fiecarui candidat.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen, Olanda
3,500 € pe an
Hanze University of Applied Sciences se va concentra pe studentii talentati prin programul de burse Hanze. Un numar limitat de burse va fi disponibil pentru studentii talentati. Poti fi eligibil pentru o bursa Hanze dupa ce ai incheiat cu succes anul 1 de studiu la Hanze.
Daca primesti o bursa Hanze, o vei primi pentru toata durata oficiala a studiilor. Bursa va fi platita in fiecare an, dupa ce este finalizata inscrierea in anul viitor si nu intr-o singura transa.

University of Twente, Olanda
Minim 2.000 € pana la 25,000 €.
University of Twente ofera posibilitati de burse pentru studentii exceptionali inregistrati la nivel de master. Aceste burse variaza de la imprumuturi guvernamentale pana la finantari oferite de organizatii sau persoane private. In plus, facultatile si Fundatia de Burse a University of Twente ofera un numar limitat de burse pentru studentii exceptionali, variind de la 2,000 la 25,000 de euro.

DAAD Romania / Germania
1,500,000 €;
peste 100 de burse;
DAAD are peste 100 de burse pentru institutiile de educatie superioara romanesti (studenti, absolventi, personal academic sau de cercetare, profesori universitari) sau pentru personalul institutiilor romanesti de cercetare, toate insumand peste 1,500,000 de euro. Sunt aplicabile tuturor programelor de burse individuale: aplicantii care la momentul inceperii bursei au locuit deja in Germania pentru mai mult de 2 ani nu pot fi luati in considerare.
Selectia bursierilor este facuta de comisii independente (in general, profesori universitari nemti si romani). Decizia este bazata doar pe calificarile academice ale aplicantului si pe evaluarea academica a planului de studiu sau de cercetare.

Junior Achievement Romania
Sustine prin burse Junior Achievements participarea echipelor finaliste la programele de anterprenoriat pentru a reprezenta Romania in finalele Europene. In plus, programul de burse al “HMC – Projects in Central and Eastern Europe” ofera elevilor din clasa a X-a oportunitatea de a petrece al treilea an de liceu (clasa a XI-a) intr-o scoala indepedenta din Marea Britanie, printr-o bursa care acopera taxa scolara anuala, cazarea si cheltuielile de masa.

CampusFrance Romania / Franta
Anuarul CampusBourses – www.campusfrance.org – Rubrica “Financez vos études”
Burse guvernamentale (Bursele Guvernului Francez, Bursele Guvernului Roman)
Burse de excelenta
Burse regionale
Burse pe criterii sociale (Bursa CROUS – doar din anul II de studii in Franta)
Burse universitare
Burse ale fundatiilor
Burse ale Marilor Scoli

Fulbright Romania / SUA
30.000 şi 60.000 $ (chiar si 90.000 $/an in cazul unui program MBA)
Bursele – scholarships, fellowships, grants, dar si research and teaching assistantships pentru masteranzi si doctoranzi – se acorda pe baza meritelor academice si extracurriculare ale aplicantului corelate cu situatia sa financiara. Aceste finantari le permit studentilor efectuarea studiilor la institutii universitare de prestigiu, unde cheltuielile aferente unui an se ridica, in functie de program, la sume cuprinse intre 30.000 si 60.000 $ (chiar si 90.000 $/an in cazul unui program MBA). Candidatii la programe post-universitare au acces si la bursele Fulbright. Bursele Fulbright Student/Junior permit efectuarea unui an de studii masterale sau de cercetare intr-un campus american, iar cele Senior ofera oportunitatea efectuarii unui program post-doctoral de cercetare si/sau predare timp de 3-6 luni.

Central European University Ungaria
Minim 3,500 € pe an pana la Bursa Completa (12,000 €), in valoare totala de 20,000,000 €
CEU ofera o gama larga de burse, peste 80% dintre studenti (mai putin cei de la Business School) au primit ajutor financiar si burse in 2013/2014, toate bursele insumand 20,000,0000 de euro.
Exista o bursa completa CEU care acopera costul complet al scolarizarii si asigurarii medicale. In plus, acestia primesc si o bursa lunara de 96,000 HUF. Exista, de asemenea, o bursa partiala CEU care acopera costul complet al taxei de scolarizare si al asigurarii medicale, insa bursa lunara este de 50,000 HUF, meniti sa acopere costurile meselor si a celorlalte cheltuieli.
In afara de astea, exista burse din taxele de scolarizare cu sume cuprinse intre 50% si 100%.

Mai multe detalii AICI

1 Response pentru “Vrei să studiezi în străinătate? Vezi ofertele de burse de la Romanian International University Fair!!!”

 1. augusto says:

  Bună ziua domnul și doamna,
  Îmi pare rău să vă deranjez la timp și eu sunt o persoană care lucrează în domeniul financiar, atunci este timpul pentru tine să vină să acorde împrumuturi dumneavoastră de la 3.000 € la € 10,000,000.00 (euro).
  Simțiți-vă liber voi fi la dispozitie 24 de ore dumneavoastra / 24. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a încheia situația dumneavoastră financiară un pic cam greu.
  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați: augusto.davila56@gmail.com
  Vă mulțumesc și vă așteaptă pentru a citi.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.