Vremea se răceşte în weekend!!!

Soare joi şi temperaturi ridicate, cu valori de până la 22 de grade în Lunca Dunării. Dar de joi noaptea, situaţia se schimbă din nou. Un front atmosferic rece, dinspre centrul Europei, vine spre noi, aşa că de vineri vorbim de ploi în vest, nord şi centru. În weekend toamna nu îşi va arăta însă faţa prietenoasă: norii se adună, burniţa şi ceaţa matinală nu vor fi deloc aliaţii celor care sperau un sfârşit de săptămână agreabil.   Un front atmosferic rece, dinspre centrul Europei, îşi va face drum spre noi, aşa că de vineri vorbim iar de ploi în vest, nord şi centru. În weekend, norii se adună, burniţa şi ceaţa matinală nu vor fi deloc aliaţii celor care sperau un sfârşit de săptămână agreabil.

Ziua de joi ne aduce din nou soare. Vremea continuă să fie plăcută, cu maxime între 12 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în sud-vestul extrem. Norii nu vor fi mulţi şi vor lăsa câţiva stropi doar în vest şi nordvest pe înserat. La munte, joi va fi frumos. Vremea ceva mai caldă, soarele iese de sub nori, ploile abia spre seară şi peste noapte îşi fac intrarea în Munţii Apuseni, dar nu vorbim decât de doi-trei stropi rătăciţi.

Vineri, vremea ne va aminti că ne îndreptăm spre iarnă. În vest, centru şi nord norii groşi vor acoperi cerul, iar ploile reci vor fi fenomenul zilei. În rest însă, norii sunt mai rari, ploile doar la nivel izolat, dar la primele ore e posibil să avem parte de ceaţă. Maximele pornesc de la 6-8 grade în nord şi centru, dar încă mai ating 20 de grade în sudul extreme. Soarele se va ascunde vineri sub nori şi în Bucureşti.

Weekendul va începe într-un ton mohorât. Cerul va fi noros mai ales în interiorul arcului carpatic. Ceaţa va fi nelipsită dimineaţă în zonele joase, iar temperaturile scad. Vom avea parte de maxime între 8-10 grade în depresiuni şi nu mai mult de 16 grade în sudul extrem.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.