Zi festivă la ISU Vrancea: Pompieri avansați în grad și voluntari recompensați!

* Zi încărcată de emoție la Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Anghel Saligny” al județului Vrancea cu prilejul avansării în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, de Ziua Națională a României, a 6 cadre militare, precum și recompensării a 26 voluntari cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Voluntariatului *

Ceremonia militară a avut loc în această dimineață la sediul instituției. Într-o atmosferă festivă, cadrele militare care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost înaintate în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad. Inspectorul șef, colonel Flaviu CHISCOP a schimbat tresele pe umerii colegilor care, începând de astăzi vor purta noile grade, astfel: maistru militar clasa I Florin ȘTEF{NESCU, plutonier adjutant șef Sorin-Irinel BUSUIOC, plutonier adjutant Cristi BUTUC, plutonier adjutant Sorin CHIPĂILĂ, plutonier adjutant Liviu DĂNILĂ și plutonier major Ionuț NEGUȚ. De asemenea, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost recompensate 10 cadre militare cu Acordarea de Diplome de Merit, iar 34 cadre militare cu Citarea prin Ordin de Zi pe Unitate.

Dat fiind că, în fiecare an, la data de 5 decembrie, aniversăm Ziua Internațională a Voluntariatului, pentru activitatea desfășurată și rezultatele obținute în cadrul programului ”Salvator din pasiune” au fost recompensați, cu Diplome de Excelență voluntarii: Floricica Marilena ROȘU și Gabi Ion PÎRVU. De asemenea, alți 24 voluntari au primit Diplome Aniversare.

În cadrul programului “Salvator din pasiune”, activează 62 de voluntari, care intervin alături de pompierii profesioniști, în gestionarea situațiilor de urgență.

„Transmitem sincere felicitări tuturor celor recompensați, dorindu-le și în viitor, reușite în îndeplinirea misiunilor. Cu această ocazie, mulțumim tuturor voluntarilor ISU Vrancea pentru altruismul și pasiunea cu care își execută misiunile încredințate. Tuturor celor care își dedică timpul pentru a ajuta comunitățile și semenii care sunt în nevoie, le urăm un sincer și călduros ”La mulți ani!“, se spune în comunicarea ISU Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.